Follow on Bloglovin
2011-12-27 - 01:14:32 - Filed Under: Selena Gomez

Selena är tillbaka!


Selena är tillbaka på Twitter, som ni har märkt, hon tog en paus ungefär en vecka efter förlusten av hennes familj (hennes mor förlorade sitt barn). Vi vet inte hur man ska tillbringa semestern, men tydligen kunde inte dem njuta av så mycket sorg, trots en vecka sedan. Vi hoppas att hon känner sig bättre nu <3.

Selly skrev ett meddelande till oss att visa oss hur mycket hennes familj betyder för henne och stöd vi erbjuder. Meddelandet inleds så här:
Engelska:

Belated Merry Christmas everybody.. I can’t thank you enough for all of your thoughts and prayers. We appreciate every one of you.. I love you all so much and we hope you and your family had a beautiful Christmas
Svenska:
Försenad God Jul till alla .. Jag kan inte tacka dig nog för alla dina tankar och böner. Vi uppskattar varenda en av er .. Jag älskar er alla så mycket och vi hoppas att du och din familj hade en vacker jul.

Översatt till Svenska om ingen förstogd på engelska. Men skönt att hon är tillbaka och jag hoppas att hon mår bättre än förut!
Postat av: Josse

Hejsan. Nu har vi utsatt en vinnare på våran blogg. Kolla om det blev du. Och om det inte blev det så har vi dragit igång en ny omgång. Om det är mer än 10 stycken som anmäler sig så kommer vi utse två vinnare. För större chans att vinna så kan du följa oss på bloglovin, säg gärna vill om du har/ska göra/gjort det. :)

Direktlänk: http://selenagoomezz.blogg.se/2011/december/vinnaren-av-dagens-blogg-ny-omgang-1.html#commentKram Josse :)<3

2011-12-27 @ 12:47:10
URL: http://selenagoomezz.blogg.se/

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: