Follow on Bloglovin
2011-11-04 - 00:37:35 - Filed Under: Selena Gomez

Selena i nya filmen med Vanessa Hudgens?


Site Variety rapporterar att Selena Gomez och Vanessa Hudgens är en av de största kommande stjärnorna i det senaste decenniet. I samtalet om att ansluta sig till rollistan med den nya filmen "Spring Breakers" i regi av Harmony Korine. Kanske de kommer att gå med James Franco och Emma Roberts som också spelade i filmen.

Filmen handlar om fyra högskolestudent som rånade en restaurang att betala för sin resa till Spring Break, och gå sedan till fängelse. En vän av flickorna (James Franco), som säljer narkotika och vapen, tvinga dem att döda sin rival i utbyte mot räddning från fängelset.

Emma Roberts spelar den södra brunett älskare av äventyr, och Gomez - en religiös flicka, inte benägen att spänningen till skillnad från sina vänner. Filmningen kommer att ske nästa vår i Florida. Dessutom har chefen Vanessa Hudgens bekräftade i sin twitter att Selena och Vanessa verkligen att de dra i filmen

@ VanessaHudgens and @ selenagomez pull together into the "Spring CIRCUIT BREAKERS". A dream. It will be great. Congratulations girls!

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: