Follow on Bloglovin
2012-08-08 - 18:55:44 - Filed Under: One Direction

Zayn och Perrie kan flytta ihop

Tumblr_m85bls7war1rcgvhko1_500_large
En gossip-monger har sagt till Heat MAG i veckan att två har ganska mycket att leva tillsammans sedan Zayn kom hem från Amerika med One Direction, och när Perrie har inte varit borta i Little Mix.
 
"De har varit oskiljaktiga. De hade en lång tid isär, medan Zayn turnerade, så de är verkligen glada över att vara tillsammans igen. "Zayn har vistats Perrie plats i Notting Hill för det mesta. Han är nästan aldrig på hans egen lägenhet, och de vill göra en gemensam livssituation mer officiell. " Zayn har helt enkelt inte har träffat någon som Perrie,"det Snitcher fortsätter att värma.
 
"Han är absolut förälskad i henne. De vill vara tillsammans hela tiden. Zayn har köpt sig ett hus i norra London, men är inte riktigt redo att flytta in där ännu. Perrie kommer att hjälpa honom med stället ut - det kommer i princip vara deras plats snarare än att det är bara Zayns."
 
"Perrie kommer att ha sin egen garderob med utrymme och ger råd om hur det är inrett." Perrie och hennes lilla band Mix har talat med pressen om hennes förhållande med Zayn denna månad, men har Perrie erkännt till slut att det är allt officiellt mellan dem. Hurra!"
 
"Det absolut kärlek," säger vännen (som verkar veta alldeles för mycket om dem för vår smak, gör de bara att stirrar på dem hela dagen?)
"De försöker ligga lågt och inte riktigt vill vara ett par som stoltsera deras relation för kamerorna, men i deras krets det är ingen hemlighet att de vill ha en framtid tillsammans."
 
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: