Follow on Bloglovin
2012-02-04 - 23:41:43 - Filed Under: Justin Bieber

Justin har ett avtal med fans


Ett brev från beliebers till Justin:
lämnats av shawtymane-babe.tumblr.com

"Du kommer att vända till 18 i exakt om en månad. Du kommer att kunna göra de saker du alltid velat göra. Du kan säga något, och vara vad du vill nu. Du kan datum vem och gör vad du vill med dem. Du är gammal nog att fatta dina egna beslut och ta eget ansvar.

Det är ditt liv nu, inte vår. Vi har fastnat med dig sedan början, och även då vi lovat att vi aldrig skulle släppa taget. Allt vi kräver är att du inte trycker bort oss. Lova att du aldrig glömmer oss. Vi gjorde dig vem du är och vi kommer aldrig låta någon ta ner det. Vi kommer aldrig låta någon ta dig bort och bryta dig. Eftersom du alla växt upp nu, kommer det bara bli svårare härifrån. Men vi lovar så länge att du håller med oss, vi stannar hos dig för alltid. Gör ingenting du kommer att ångra, eller göra oss
ångra.

Fokusera på vem du är och vem du vill vara, eftersom det är vad du är bäst på, och det är som vi förälskade med. Vi kan inte alltid få vad vi vill. Vi kan inte alla göra dig vår egen definition av perfektion, eftersom du är perfekt oavsett vad. Några av oss får inte växa upp med dig, men vi känner att vi har känt dig hela livet. Du bryr dig om oss mer än någon annan har, och vad som gör det ännu mer speciellt är att du inte har träffat oss ännu.

Snälla, aldrig växa upp, aldrig växa ur vem du är. Det kan skada oss inne att du är äldre nu, och du kommer bara fortsätta bli äldre. Men du kommer aldrig upphör att förvåna oss med allt du gör. Du kommer alltid finnas i våra hjärtan för evigt, så hålla fast oss, för alltid. Vi hoppas att 18 är lika roligt och fantastiskt att du vill att det ska vara. Vi kan inte nya överraskningar och allt som är i beredskap för oss, eftersom du gör det för att göra oss lyckliga. Aldrig förlora ditt vackra
leende, Det är orsaken de flesta av oss vill vakna varje dag. Ändra aldrig vem du brukade vara, vem du är och vem du vill vara. Eftersom mot alla odds, vi älskar dig alltid, och vi lovar att stanna hos dig så länge du bor hos oss. Deal? "

Justin svarade:

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: