Follow on Bloglovin
2012-06-29 - 16:56:13 - Filed Under: One Direction

1D: "Heartbreaker" är inte nästa singel! - Bekräftat

250929_105860762892069_477357270_n_large
Niall hade en intervju med MTV News och pratade lite om deras nya album, och förnekade rykten om senaste singel, som förmodligen skulle få titeln "Heartbreaker":
 
"Nyligen registrerades nya låtar. När vi kom tillbaka från Australien, hade vi ett par veckors ledighet, och återvände sedan till studion för att skapa något för det nya albumet. Vi skrev en fantastisk sång, där utgången inte kan vi alla vänta ... Och nyligen, när vi tillbringade tid i Los Angeles hade vi fem lediga dagar från rutten att spela fler låtar bara i LA .. Så vi gjorde det. Juli och augusti kommer vi att ägna för att avsluta albumet. Då kommer vi att tala om valet av en enda, eftersom jag antar att vi kommer att tillbringa den i september. Vi har naturligtvis inte ett fast datum för detta, vi måste börja tänka på detta, sitta ner med verk Management att titta på allt. Vanligtvis var oense om sådana frågor, så det borde gå utan några sammandrabbningar."
 
Niall hade bekräftat information som ska vara deras nästa singel "Heartbreaker". Som det visar sig, är dessa tillverkade rykten!

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: