Follow on Bloglovin
2013-12-19 - 15:41:32 - Filed Under: Demi Lovato

Demi hjälper Joe Jonas att vinna hans missbruksproblem

Joe Jonas påstådda narkotikamissbruk har plaskat över kvällstidningar som är för sent. Tydligen är det så illa, kan det även vara ansvarig för upplösningen av Jonas Brothers som ett band.

 

Tidigare denna månad, i en New York Magazine profil, Joe fick uppriktig om sitt förflutna droganvändning, en terapeutisk och klokt drag från hans sida som har hjälpt honom lugnt att dra sitt personliga liv tillsammans.

 

Också som har hjälpt honom under den här ömtåliga tiden är hans ex-flickvän Demi, som har städat upp och tagit hennes nykterhet allvar sedan hennes tid på behandlingshem.

 

"Joe har varit i ständig kontakt med Demi, hon har varit en enorm hjälp till Joe som kämpar hans demoner just nu," en källa avslöjade till Hollyscoop.

Demi kommer att göra allt hon kan för att hjälpa andra, kända eller inte, om de är kämpar liknande problem med ämnen. Sångaren talade på ett AA-möte för en tid sedan, och med sin vän Selena Gomez vid hennes sida, inte mindre.

 

"Han är också i terapisessioner och vistas nära sina föräldrar, och (hans bröder) Kevin och Nick, källan lägger till. "Beroende är inte ett problem i hans familj alls eftersom han är den enda som lider av det. Han är tveksam till ett 12-stegs program för att han inte vill att allmänheten ska veta, trots att de redan gör."


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: