Follow on Bloglovin
2013-07-12 - 01:32:00 - Filed Under: Demi Lovato

Demi i Afrika? Demis planer för hennes födelsedags resa!

Vi kan inte vänta att se Demi Lovato i Afrika! Demi meddelade nyligen sina 21-årsdags planer i världen på Ralphie Show i New York när hon tillkännagav en välgörenhetsorganisation resa till Afrika!

Demis födelsedag är den 20 augusti men det ser ut som hon redan har planerat allt! Demi planerar att göra resan med hennes mamma och hennes syster, Dallas.

Demi var inbjuden att gå och beslutade att hon inte kunde försitta möjligheten! Händelsen råkade falla på Demis 21-årsdag. Hon bestämde att det såg ut som det var tänkt att vara!

Demi Lovato har visat upp sin vårdande karaktär och kärlek för viktiga orsaker i det förflutna, så det kom inte som någon överraskning att hon vill spendera sin födelsedag för att ge tillbaka!

“It’s just about breaking the stereotype," Demi sa. "I think it’s really funny. Birthdays are all about celebrating life, and people are very blessed to even make it to 21. The last thing I think anyone should be doing on their birthday is poisoning themselves.” 

Demi har aldrig varit i Afrika och sa att hon verkligen är upphetsad om resan. Hon sade att en hel del överraskningar är i beredskap för henne. 

 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: