Follow on Bloglovin
2014-02-06 - 12:33:38 - Filed Under: Justin Bieber

Justin & Jereny var missbrukade, piloter tvingas bära gasmask under flygning

Enligt uppgift var Justin & hans pappa Jeremy inte de lättaste passagerarna att hantera som en officiell rapport har lämnats in mot den grupp som hävdar att de beter sig olämpligt mot besättningsmedlemmar.

Justin anlitade ett privat plan från Toronto till New Jersey tillsammans med sin pappa Jeremy Bieber och cirka 10 vänner på söndagen så att de kunde delta i Super Bowl och relatera efter-partier i förra veckan.

Rapporten fortsätter med att beskriva hur en flygvärdinna hävdade att Justin och hans far var muntligt missbrukade under resan. Och en skötare var tvungen att spendera mycket av flygningen i närheten av piloterna som reste från Kanada till Teterboro, NJ

Rapport via NBC News:

Kaptenen på flygningen uppgav att han varnade passagerarna, däribland Bieber, vid flera tillfällen för att sluta röka marijuana. Kaptenen uppgav också att han behövde för att begära att passagerarna stoppa deras trakasserande beteende mot flygvärdinnan och efter flera varningar frågade flygvärdinnan att stanna med honom nära flygarkabinen för att undvika ytterligare övergrepp.
Flygvärdinna uppgav passagerarna, bland Justin och hans far, Jeremy Bieber var oerhört kränkande verbalt och hon skulle inte fungera en annan flygning med dem.


Enligt rapporter - piloterna, trots en tryckkabin, tvingades bära sina syrgasmasker under flygningen, så att de inte riskerar att andas in marijuana och misslyckas varje senare drogtest, vilket skulle sätta sina licenser på spel. 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: