Follow on Bloglovin
2013-12-21 - 22:17:56 - Filed Under: Justin Bieber

Justin ska ta ett år paus! Scooter bekräftar!

Justins manager Scooter Braun har bekräftat att Justin bara "skojade", när han meddelade hans avgång i veckan, bör hans fans göra det bästa av honom medan de kan, han kommer att ta en "paus" bort från rampljuset nästa år för att "slappna av."

Justin skickade världen in i en frenesi tidigare i veckan när han skojade i en intervju med Power 106 att han skulle gå i pension från musik i förtid. Även om det bekräftades senare att det var ett skämt, Beliebers översvämmade Twitter med hysteriska försvar för honom att ompröva uppehåll.

Scooter berättar för BBC Newsbeat på Believe premiären:

Han sade i intervjun att han skojade två sekunder senare.
Nästa år kommer han bara ta en paus för att bara göra musik och slappna av och ta tid för sig själv. Det är första gången [han har haft en paus] sedan han var 12.
Han har inte tagit ledigt sedan han var 12 ... han vet att han vill det, och vill tillbringa tid med familjen. Hans yngre bror och syster börjar växa upp och han inte vill missa sin barndom. Jag tror för hans välbefinnande vid 19, 20 år gammal, [det är bra för honom] att ta tid för sig själv, för att lista ut vem han vill vara.

Justin tar ett år paus år 2014.
Kolla Scooters intervju med ClevverTV:

 


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: