Follow on Bloglovin
2014-04-10 - 20:36:00 - Filed Under: Miley Cyrus

Miley öppnar upp om sorg, kön och feminism!

Miley öppnar upp till Tavi Gevinson om sorg, kön och feminism!
 
Tavi Gevinson: Visste du begränsningen i Disney?

Miley Cyrus: Du vet, jag är verkligen tacksam att jag började Disney. Jag fick den mest intensiva träningen. Det fanns tider jag önskar att jag kunde ha börjat som en ny artist, men världen har liksom tillåtit mig att göra det. Jag känner mig verkligen lycklig-många unga stjärnor blir galna eller fastnat i vad de var, så de kan faktiskt inte bli vad de är tänkt att vara. När jag gick igenom en riktigt intensiv upplösning, jag var förlovad, och när jag var med honom eller när jag var Disney, var det som gav mig mest ångest att inte veta vad man ska göra med mig själv när Disney var inte där för att bära mig längre, eller om jag inte hade honom. Och nu är jag fri från båda dessa saker, och jag mår bra. Liksom, jag låg i sängen på natten och jag är helt okej, och jag är mycket starkare än vad jag var för tre år sedan, vem skulle ha trott att de skulle ha dött om de inte hade en pojkvän.

På hennes förbindelse med sina fans och det som ger hennes syfte ...

MC: Jag har killar och tjejer som kommer ut, och de är som, det är så intensiv, "Den enda anledningen jag kan erkänna att jag är homosexuell är att jag har gjort mig att känna att det är okej." eftersom det är en del av denna generation
och jag känner att jag är en stor del av denna förändring. Eller de vet att jag har kämpat med depression, och som hjälpte dem att komma över deras. Det ger mig en stor anledning till att vakna upp på morgonen som är större än att sätta på mina jävla fjädrar och mina små outfits.

TG: Jag läste att du ser dig själv som feminist. Vad betyder det för dig?

MC: Jag är bara om jämlikhet, period. Det är inte som, jag är en kvinna, kvinnor bör vara ansvariga! Jag vill bara att det ska vara lika för alla.
 
 

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: