Follow on Bloglovin
2012-02-17 - 17:01:09 - Filed Under: Demi Lovato

Vad händer med Demi?

6878169589_a895e7616f_z_large
Demi
skrev förra veckan på Twitter att hon skulle vara borta i en vecka. Talesmän gav i en intervju med MTV News, exakt vad som hände med henne och där hon är bosatt.

Det verkar som Demi Lovato inte kan undkomma ryktena om en återgång till rehab. Som ett resultat av dessa rykten bekräftade MTV om att Demi är inte på rehab.

"Det är inte på rehab", sade Demi till en talesman, och tillade att ryktena om att hon lämnade Grammy galan, för att gå till kliniken är också osanna. "Hon visas inte på Grammys."

Källor nära Demi tweets förra veckan, "Rensa kropp och själ! Det är så spännande .. Jag kommer inte vara så mycket på twitter den här veckan, men jag älskar mina söta lovatics! "

"Demi tog veckor frihandel åtaganden och beslutade att spendera den med ett professionellt supportteam monteras för att hjälpa henne med de aktuella mentala och känslomässiga problem. Resan har tidigare planerats ",  säger källan MTV News och tillade att det nu Demi är lite tid för dig själv," För Demi återgång till hälsa är en ständig kamp. Det är underförstått att de kommer att vara upp-och nedgångar, men varje dag är fast besluten att arbeta med teamet för en hälsosam framtid. "
Demi gick till kliniken med några personliga problem i november 2010. Och kom ut vid januari 2011. Sedan fokuserade hon på musik karriären, inklusive under 2011 på albumet Unbroken, som började en inspirerande singeln "skyskraper." Det var en röst för unga människor som kämpar med personliga problem. I december  talade Demi med patienter på Timberline Knolls bostäder behandling Center, där hon behandlades tidigare.

"För att kunna dela min berättelse och låt dem veta att allt kommer att lösa sig ... Livet är vackert ... du är värd det", sade Demi. "Be för alla dem som kämpar med ätstörningar problem, självdestruktivt beteende, humörstörningar och missbruk av droger."

    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: