Follow on Bloglovin
2013-01-05 - 18:11:00 - Filed Under: Justin Bieber

Bild: Justin röker ogräs?

INNAN NI LÄSER DETTA:
Det här är ett rykte som många säger att Justin inte är på bilderna utan en look-alike som liknar jätte mycket Justin och han heter Robin. Desutom är hans tatueringar inte med.
justin-bieber-smoking-weed--3
Justin blev fotograferad när han rökte ett bloss på en fest i ett hotellrum dagen efter nyårs uppbrottet med Selena Gomez. TMZ har bilderna, som visar att Justin var i ett hotellrum i Newport Beach, Kalifornien med vänner när dem röker.

 Obs: vi inte om han röker ogräs eller bara en vanlig cigarett!
 
Enligt TMZ var Lil Twist i rummet också. Källorna säger att Twist och hans bror rullade egna cigaretter och att det fanns en hel del av marijuana rök i rummet.
 
Justins reporter har hävdat att paparazzin, Chris Guerra, ljög när han sade att han såg Justin röka marijuana några timmar innan det dödliga olyckan.
 
Justin hade enligt uppgift säkerhets personer närvarande runt sig, men ingen verkade vara oroliga för bilderna. Justin pratade även om att han var trött eftersom han hade varit uppe sent. En tjej kraschade i hans hotellrum vilket inte var Selena Gomez. Om hon och Justin sov tillsammans är inte känt.
 
Inga ord från Justins reporter på denna händelse har kommit ut.

justin-bieber-smoking-pot3

justin-bieber-smoking-high


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: