Follow on Bloglovin
2014-01-08 - 22:57:00 - Filed Under: Demi Lovato

Demi når ut till KE$HA på behandlingshem

 21-årige sångaren och tidigare Disney-stjärnan har kämpat sin beskärda del av inre demoner och har aldrig tvekat att ge en hjälpande hand till dem som står inför en liknande kamp. Typexempel: Demi har nått ut till popstjärnan 26-årige Ke$ha som ha börjat 30 - dagars program för en ätstörning.
 

En ny Hollyscoop video avslöjar att Demi kontaktade Ke$ha när hon hörde "Timber" sångaren leddes till behandlingshem. Närmare bestämt så sägs demi vara intresserade av att Ke$ha går med henne som en kändis talesman om ätstörningar.

 

Båda har haft mycket liknande banor när det gäller upp-och nedgångar av berömmelse. För fyra år sedan, Demi deltog i samma centrum, Timberline Knolls, utanför Chicago. Hon stod inför bulimi, anorexi, självskador, och ett drogberoende - så, ja, skulle vi säga att Demi är en bra resurs att ha till hands vid en tid som denna.

 

Demi har inte sagt något om situationen via sin Twitter, men vi skulle inte uttrycka det förbi henne för att nå ut på en mer personlig form. När allt kommer omkring har vi hört att musik stjärnan och bästavän Selena har gjort detsamma för Demi i det förflutna.


    Namn:
    Kom ihåg mig?

    E-postadress: (publiceras ej)

    URL/Bloggadress:

    Kommentar: